15.04.2020 -

Kesätyö yrittäjänä -kampanjan materiaalit

Monet nuoret ovat nyt tilanteessa, jossa kesätyöt ja opiskeluun liittyvät harjoittelut ovat peruuntuneet vallitsevien olosuhteiden johdosta. Me Yritystä pelissä -hankkeessa halusimme lähteä vastaamaan tähän tarpeeseen polkaisemalla käyntiin Kesätyö yrittäjänä -kampanjan Lapin alueella. Kampanjaan osallistuvat kaikki Lapin 4H-yhdistykset järjestämällä kevään aikana yrityskursseja etänä nuorille. Lisäksi haastamme nuorisotyön parissa toimivat jakamaan tietoa tästä mahdollisuudesta nuorille.

Lisätietoa kampanjasta löydät täältä:

Kampanjan materiaaleista löytyvät kaikki tekstit ja kuvat valmiina pohjina. Valmiit materiaalit on tehty siksi, jotta niitä olisi helppo jakaa niitä eteenpäin. Mikään ei kuitenkaan estä kertomasta asiasta myös omin sanoin tai omasta näkökulmasta. Tesktejä voi siis halutessaan myös muokata.

Materiaalit sisältävät: 

  • Sähköpostiviestipohjan nuorille/opiskelijoille (voit kopioida tekstin suoraan sähköpostiin tai jakaa tekstin jonkin muun kanavan, kuten Wilman tai Discordin kautta)
  • Sosiaalisen median kampanjakuvat 
  • Sosiaalisen median kampanjatekstin
  • Kuvituskuvat esimerkiksi nettisivuilla käytettäväksi

Materiaalit löytyvät täältä: 

https://suomen4hliitto-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/mari_niska_4h_fi/EuDW6hPlCaxNppyJPajicXAB_-Gbie-SOUYy1zN8q7y4Wg?e=f0oNak

Toivomme, että jaatte viestiä eteenpäin sellaisille, jotka nuorten parissa toimijat ja joita asia voisi mahdollisesti koskettaa. Kiitämme vaivannäöstä!